TadaBon: The Force Awakens – Part 2: Avalon!

Geschreven in categorie Algemeen op door .

Dezer dagen hangt er een snuifje magie rond TadaBon. Zie maar eens wat een cadeaubon van biologisch-vegetarisch restaurant Avalon met deze dame deed… Kortom: another happy customer.

[vervolg op The Force Awakens Part 1: Epic Comic Store]

Onder de indruk van de gebeurtenis was ik zeker wel. Maar de impact en de reikwijdte van de TadaForce drong slechts later tot me door. Ik wist best welke gebeurtenissen ‘The Force’ in het verleden hadden teweeggebracht – het is de reden waarom ik dit moet delen – maar zien blijft nog steeds geloven.

Het jaar was 1969. Hoewel de wereld in de ban was flower power en de landing op de maan leverde mijn reis naar Cuba me mijn eigen uniek verhaal op. Een lieve meid van amper 28 jaar was door jaren ondervoeding vervallen tot slechts een schim van zichzelf. Mijn opdracht was eenvoudig: een TadaBon van biologisch-vegetarisch restaurant Avalon afleveren. De transformatie was betoverend. De jonge dame zag er ineens heel wat beter uit.

tadabon the force awakens part 2

En bovendien… jawel, 9 maand later kwam de kleine Jose Castelar ter wereld. Wat die man later zou bereiken was nooit eerder gezien (noot van de auteur: Op de blog van TadaBon beperken we ons tot het bespreken van beroemdheden en belangrijke gebeurtenissen. Mocht u – om welke reden dan ook – niet op de hoogte zijn van de realisaties van Jose Castelar : via deze link vindt u meer info: jose castelar *).

* De leeftijd van Jose op de site van HLN is inderdaad verkeerd. Wij nemen het hen niet kwalijk: zij waren er niet bij. Eens te meer leert dit ons om het nieuws met de nodige scepsis te bekijken…

Dit artikel is deel van onze TadaBon: The Force Awakens reeks. Als je het leuk vind, delen maar! Suggesties ook steeds welkom!

Deel 1: Epic Comic Store
– Deel 2: Avalon
Deel 3: Bollebuik

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.