Winkln: de online winkelstraat altijd in jouw buurt

Geschreven in categorie Leuke winkel, Online op door .

Sinds begin november is het internet een plaatsje rijker voor wie online een leuk cadeau wil kopen: Winkln, de online winkelstraat!

winkln logo

Na ‘group gifting’ startup Grabblr zetten we bij deze nog graag een leuke Gentse startup in de kijker die het cadeau shoppen handiger kan maken: Winkln.

In deze tijd hebben nog steeds veel ‘lokale handelaars’ een beetje schrik hebben van de drempel van een online web winkel, en dus vind je hun producten niet online, al zijn deze vaak wel de moeite waard! En dus heeft Winkln een eenvoudige oplossing: zij zijn als het ware 1 gigantische webshop, waarop verschillende handelaars producten kunnen tentoon stellen en verkopen: als het ware een winkelstraat online! Leuk om te snuisteren dus voor je volgende cadeau-idee!

Zoals ze het zelf uitleggen op hun ‘over ons’ pagina:

Niet altijd de tijd om een volledige dag te shoppen? Maar wil je toch kunnen shoppen bij je welvertrouwde handelaren, die je al lang kent en die altijd een label voor goede kwaliteit en welgekende artikelen voorstelt, tezamen met hun nieuwigheden?

Welke winkels

Tot op heden ligt de focus op Gent, de thuishaven van de oprichters. Maar na Gent zijn de andere steden aan de beurt. Zo kunnen mensen niet alleen online gaan shoppen in Gent maar evengoed in Antwerpen, Aalst, Leuven of Hasselt. Een greep uit de winkels waar je nu reeds kan shoppen:

Hoe het werkt

Eigenlijk zegt ‘online winkelstraat’ het wel allemaal. Het volgende leuke filmpje verduidelijkt het concept:

Dus waarop wacht je nog? surf naar winkln.be, snuister rond, vul je virtuele winkelmandje en kopen maar!

Over TadaBlog

Dit is de blog van Cadeaubon website TadaBon, waarin we niet enkel nieuws delen over onze initiatieven maar ook een heleboel cadeautips! Cadeaubon

Ben je een handelaar? ook jij kan eenvoudig een cadeaubon aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.